KAO U “POBESNELOM MAKSU”: Severina u NOVOM SPOTU “prelazi sve granice” (VIDEO)

severina
Promo/Jelena Balić

Danas u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno je objavljen videospot za novi singl "Hazarder", koji prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada.

 

Severina je danas tačno u podne na svojoj Fejsbuk stranici premijerno objavila novi singl – “Hazarder”. Reč je o videospotu koji prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada, a koga prati vrhunska produkcija.

U pesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentovani mladi muzičar, za kojeg Severina nije štedela reči hvale.

Pesma je nastala pre dve godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpevao svoje delove i kad smo snimili spot, koji je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudelovali u spotu i obećavam da sa sledećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi naslednik albuma ‘Dobrodošao u klub” – izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog saradnje nije krio ni Leon.

 

Velika mi je čast da budem deo “Hazardera” i da sarađujem sa Severinom. Ovim duetom, moj san je počeo da se ostvaruje i nadam se da sam svojim sudelovanjem doprineo ovom velikom muzičkom projektu – rekao je Leon.

Pesma “Hazarder”, peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, premijerno će biti izvedena ovog petka, 22. septembra, na najvećoj regionalnoj muzičkoj  manifestaciji “Rujanfest”, kao i dosadašnje nove pesme s albuma – “Kao”, “Otrove”, “Mrtav bez mene” i “Kuda za vikend”.