KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Novi pad Bred Pita

Anđelina Džoli i Bred Pit
Wikipedia.org

Kako je rekao izvor blizak paru, situacija je jako tužna

 

Prošlo je već mesec dana otkako je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita, a od tada uopšte ne komuniciraju, piše časopis People. Pregovore za njih vodi tim uspešnih stručnjaka.

Kako je rekao izvor blizak paru, situacija je jako tužna. Kao što je već poznato, Anđelina želi potpuno starateljstvo nad decom, a Bred zajedničko. Dok se ne ostvari konačni dogovor, starateljstvo je dobila Endži, a Bred ima samo pravo viđanja.

“To pitanje se još rešava, odnos među njima jako je napet”, tvrdi izvor.

Njihov 15-godišnji usvojeni sin Medoks navodno je odbio da vidi oca, piše u najnovijem izdanju časopisaUs Weekly. Džoli je Medoksa usvojila 2002. godine, dve godine pre nego što je upoznala Breda, pa je on s njom mnogo bliži.

“Ne oseća se kao Bredov sin”, dodao je izvor.

Upravo je sukob između Medoksa i Breda navodno bila kap koja je prelila čašu i nakon koje je Anđelina odlučila da okonča svoj brak s holivudskim glumcem.

Par još ima 12-godišnjeg sina Paksa, Zaharu (11), Šajlo (10) i osmogodišnje blizance Vivijen i Noksa. Pre nego što je Anđelina podnela zahtev za razvod, Bred i Anđelina činili su se kao jedan od najsrećnijih parova u Holivudu.