GAĆICE govore više nego što mislite! Evo šta donji veš koji nosite na prvom sastanku OTKRIVA VAŠEM PARTNERU

Gaćice
Printscreen/Youtube

Mnogi smatraju da ako su oči ogledao duše, ili prozor u dušu, tako je i veš koji nosimo na prvom sastanku još jedan od prozora koji daje uvid u naš karakter. Ne verujete?! Evo šta to vaš donji veš potencijalnom partneru može reći o vama.

 

Televizija TLC je pustila u program novu eksperimentalnu emisiju “Undressed” u kojima se učesnici direktno upoznaju stripujući jedni pred druge obučeni samo u donji veš. Oni razgovaraju, upoznaju se i druže, ali sve vreme ostaju skoro pa goli.

Dakle, evo šta veš koji nosite otkirva o vašem karakteru:

1. Tange

Osobe koje nose tange su direktne. One ne idu izokola već o svemu govore direktno i bez uvijanja. Takođe, ne vole ukrase na odeći, kao i komplimente, kič i odugovlačenje bilo koje vrste pa čak i u seksu, piše britanski Metro.

Iako su tako direktni, vole da druga osoba načini prvi korak, ali su i ne strpljvi, pa tako u ovom slučaju može biti “Ko prvi devojci, njegova devojka”. Tako da se morate truditi da ostavite jasan znak da vam je do njih stalo i da želite nastavak veze.

2. Šorts

Oni koji preferiraju šorts su opušteni, jednom rečju flegmatici koji teraju po svom jer imaju izrženu sposobnost da uspešno ignorišu tuđe mišljenje, koje ih uopšte neće pogoditi. Oni uvek ostaju svoji.

3. Gaćice koje malo više otkrivaju prepone

Oni kojih ih nose uglavnom se vode motom: “Koga briga za praktičnost, kada možemo super da se zabavimo?” Nisu opterećeni igranjem na sigurno i razmišljanjem o budućnosti. Oni su impulsivni hedonisti, koji ne razmišljaju o posledicama.

4. Čipkaste gaćice

Ovo su tradicionalisti koji ponekad vole da budu i “nestašni”. Uz to su veoma iskreni, šarmantni, poštuju druge i veoma ih je teško osvojiti.

5. Donji veš sa visokim strukom – “Bubrežnjače”

Nezavisne i tvrdoglave osobe, ali koje ipak imaju meku, dobru i romantičnu stranu, koja se nalazi ispod nekoliko slojeva sarkazma i tvrdih stavova. Teško ih je pridobiti i obično ne haju za tuđe mišljenje, a naročito za kritiku što nose dublje pantalnoe i donji veš.