KARLEUŠINA NOVA OBJAVA ZABRINULA SVE: Zbog OVOG detalja internet ne prestaje da BRUJI (FOTO)

Šta je razlog ovome?

printscreen

Već peti dan zaredom, tačnije od Božića 7. januara ove godine, domaća javnost ne prestaje da polemiše o Jeleni Karleuši i njenom suprugu Dušku Tošiću.

Naime, kako je već poznato, Jelena je tog petka prijavila Duška policiji, zbog navodnog nasilja, koje je fudbalski menadžer oštro demantovao. Ipak, tužilaštvo je tražilo da se Tošiću produži hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom, koja mu je izrečena i koja je važila 48 sati, međutim sudija je prihvatio predlog, pa je mera produžena na punih 30 dana.

Svi se pitaju kako Jelena nekoliko dana nakon incidenta provodi svoje vreme, pogotovo što još uvek nije viđena da napušta njihovu kuću na Dedinju. Ipak, Karleuša se za ovih pet dana već nekoliko puta oglasila na svom Instagtamu, međutim samo dva puta prokomentarisala je sopstvenu bračnu dramu i skandal u kojem se njena porodica našla.

Jelena se izgleda odlučila da svima pokaže koliko je jaka, te da će sa svojim životom nastaviti kao da se ništa nije desilo, pa tako gotovo svakodnevno objavljuje slike i snimke, pre svega sa novogodišnjeg koncerta koji je održala ispred Narodne skupštine.

Ona je i danas objavila jednu svoju fotografiju, a ono što je neobično, jeste da je pored slike izostao tzv. opis, koji je kod korisnika društvenih mreža postao, gotovo obavezan. JK ima običaj da pored svake svoje objave napiše nešto lično, provokativno ili barem u vidu promocije svojih pesama i nastupa, međutim na ovoj objavi nedostaju njene reči.

Da li je i sama diva ostala bez reči zbog svega što joj se trenutno događa ne znamo, ali komentari puni podrške i ljubavi njenih vernih fanova, kao i pojedinih javnih ličnosti (poput Mire Škorić) svakako da nisu izostali.