KARLEUŠA NASTAVLJA DA SE SVAĐA I VREĐA: „Ja sam na bagru navikla. To nije običan normalan narod, to je šaka bednika.”

Ovih dana ne prestaje da se oglašava.

printscreen

Jelena Karleuša je u nedelju naišla na osudu javnosti nakon gostovanja u emisiji „Hit tvit“, tokom koje je javno pružila podršku Aleksandru Vučiću i usput kritikovala građane koji su izašli na protest dan ranije.

Nakon kritika, Karleuša je svakodnevno pokušavala da opravda svoj stav, ali su komentari na njen račun i dalje mahom negativni.

Sada se ponovo oglasila na Instagramu i po ko zna koji put pokušala sebe da predstavi kao žrtvu.

„Nažalost, da bizarnost bude veća, horda ovih mučenika koja me kao napada, ne može da objasni šta sam tačno pogrešno rekla. Evo, pitajte ih. Neće imati odgovor. Istina je jedna – ne moram da kažem ništa pogrešno. Mrze me po difoltu! Mrze i dive se u isto vreme! Muka je to“, počela je ona, pa dodala:

Opet je pokuljala sva zavist i mržnja prema meni jer sam jednostavno uspešnija, lepša, hrabrija, pravednija i sijam, a to bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira. Dobri ljudi mi čestitaju na stavu.

Ja sam na bagru navikla. To nije običan normalan narod, to je šaka bednika. Ja im se smejem u lice! Sama ih je*em, ne treba mi niko… I naravno da ću im uvek svom silom uzvratiti. Mene nikakvi ružni gremini bez imena cancel-uju bar jednom nedeljno. I tako skoro 30 godina“, zaključila je pevačica.

Nakon ovoga poručila je i da ipak neće biti odlaganja izlaska albuma koji najavljuje deset godina.

„I da, nema odlaganja albuma. Šalila sam se. Zar ste stvarno pomislili?“, napisala je pevačica.