Karte za ‘Van Gogh’ 1.499 dinara

Ulaznice u pretprodaji za veliki beogradski koncert grupe 'Van Gogh' koji će biće održan u Hali sportova 11. decembra koštaju 1.499 dinara.

Kroz 28 godina svoje bogate i uspešne karijere u kojoj su nas svakom turnejom obradovali i iznenadili kreativnošću i energijom, bend „Van Gogh” kreće na novu turneju 2014 – 2016. pod nazivom „Licem u lice”.

Prisećajući se jednog od dražih koncerata u karijeri sa turneje „Happy New Ear” iz 1999. godine koji su odsvirali u Hali Sportova, bend se i ovoga puta odlučio da beogradski koncert i promociju albuma „Neumeren u svemu”, održi upravo na istom mestu 11. decembra i sa 4.000 najbržih fanova celu Halu Sportova pretvori u fan pit.

– Blizina i dodir, licem u lice sa publikom, to je ono što nas na novoj turneji najviše inspiriše – kaže Zvonimir Đukić Đule, frontmen sastava „Van Gog”.

Ulaznice za beogradski koncert po pretprodajnoj ceni od 1.499 dinara mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, a Đule i ekipa su posebno iznenađenje priredili za hiljadu najvernijih fanova, koji mogu rezervisati i kupiti svoje ulaznice do 1. jula po ceni od 1.099 dinara.