KASANDRA IZ “PORODIČNOG BLAGA”: Svi je pamte kao Đošinu ženu, a evo KAKO SADA IZGLEDA i šta radi (FOTO)

Glumica Jelena Čvorović Paunović, koju pamtimo po ulogama u "Srećnim ljudima" i liku Kasandre iz "Porodičnog blaga", i dalje je aktivna na polju glume, ali češće glumi u pozorištima.

Printscreen

– Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila (smeh) – kazala je čuvena Kasandra nedavno.

Jelenu je, naime, pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug preminuo, te od tada nosi veliku tugu u svom srcu. Sa njim ima i ćerku, ali njena zanimljiva priča iz mlađih dana je svima poznata.


Kada je imala 15 godina upoznala mladića koji je služio vojsku, a bio je 12 godina stariji od nje. Jelena tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu, pa ju je čak on donekle naveo da upiše glumu. Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. 

Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon. Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu.

Srela ga je pre nekoliko godina. Odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila ćerku, sa suprugom koji je preminuo.