Kaubojka ili kašika: Saznajte šta omiljena seks poza govori o njemu

Koliko je vaš partner dinamičan, kreativan ili nadahnut u krevetu povezano je i sa njegovim ponašanjem van njega.

Omiljene poze vašeg partnera otkrivaju i mnoge njegove osobine. Ako izuzmemo konfekcijsko shvatanje seksa, analizu tempa i načina na koji on vodi ljubav možemo iskoristiti na više načina. Bilo da je u pitanju frajer koga ste dohvatili samo iz zabave, pa ćete ga zaboraviti poput loše reklame, ili vam toliko mnogo znači da vam je svaki utisak bitan
Misionarska poza

Ovaj dasa verovatno nije išao u vrtić, već ga je čuvala baka, koja ga je vaspitavala onako kako je nju vaspitavala njena baka. Podsvest je čudo. Obožava svoj posao, pre svega zbog obaveznog odela i kravate. Ipak, pored Boss radnje prolazi bez zadržavanja. Massimo Dutti gleda samo u izlogu. Kupuje u Zari. Ukoliko mu ponudite kombinaciju kod šanera, odbiće uz „veliko hvala” i pomisao „šta ako mi se nešto desi”. Pitanjem: „Dečko, jesi li čuo za još neku pozu?”, najmanje je što možete da uradite ne biste li ga malo prodrmali. Jer, on svakako jeste čuo, ali nije mario. Tako je zbog njegove tvrdoglavosti, ali i nesigurnosti. Psiholozi ističu da ovakav muškarac želi sve da drži pod kontrolom. Da je lojalan i pouzdan. Od njega uvek znate šta možete da očekujete. Ne reskira. Gledajući vas u oči tokom seksa on sledi vašu mimiku. I veruje da će vas tako najbolje zadovoljiti. Ipak, ne shvata da je dosadan kao tip iz vaše zgrade koji vas svaki put ispred lifta startuje nekim nesrećnim cico-mico flertom, zbog čega radije pešačite do svog stana.

Kaubojka

Poslušajmo Platona: Nije lenj samo onaj ko ništa ne radi, već i onaj ko bi mogao više da radi. Dakle, ovo je klasičan primer lenjivca koji je već u osnovnoj školi počeo da beži sa časova fizičkog. Sada mu je najveći napor podizanje limenke piva, zbog čega mu se sva masa sa ramena spustila u stomak. Njegovom karakteru nedostaje ambicija. Ni motivacija mu nije jača strana. I sebičan je. Gde ste vi u toj priči? Pa na njemu konstantno. Zadihani. Svaki vaš pokušaj pomeranja završi se povratnim džudo zahvatom, posle koga se vi kao u „Danu mrmota” vraćate u istu situaciju. On bi vam pre dao karticu i svoj PIN nego što bi pristao na česte promene poza u krevetu. Nije naučio da je za dobar život (čitajte seks) potrebno mnogo truda i odricanja. I da važi pravilo: koliko daš, toliko dobiješ. Mnoge devojke priznaju da ih je pogodila slična pojava, piše “Cosmopolitan”.
„Doggy” stil

Egotrip lik, kome je osim feminističke čvrge potrebna i dobra obuka iz nežnosti. I kreativnosti. Tipičan je autokrata. Ne poštuje dovoljno žene i mišljena je da su, u društvenom smislu, uvek u drugom planu u odnosu na muškarce. Fizički ženski aduti će pred njim uvek nadvladati intelekt. Obožava žensku zadnjicu. U vezi je dominantan, retko trpi kritike jer ih shvata potpuno pogrešno. Iz samo njemu poznatih razloga. Opis njegove ličnosti mogao bi da se svrsta negde između pohotnog ljubavnika i pavijana. Otkida na seks. Ali sirov. Uz krevet. Zid. Sto. Veš mašinu. Auto. Samo da vas gleda otpozadi. Možda vam zatraži da nosite periku tokom seksa. Tako će „biti” sa plavušom, brinetom, crvenokosom… a to govori da je pun prohteva i da se teško zadovoljava jednom devojkom. Neki od njih su nam otkrili da im je najsnažnija erekcija upravo u ovoj pozi.

Kašika

Čak i ako se ne zove Dragoljub, ovaj momak je drag i mio. Voli da zadovolji ženu, mirnim i senzitivnim pokretima. Često je romantičan. Uzbudljiv ljubavnik. Ne pristaje lako na kliše i voli avanturu. Uvek je spreman za zabavu. Psiholozi zaključuju da osoba koja voli ovu pozu, sa druge strane, može biti i prilično posesivna. On daje, ali želi i da dobije. I ne libi se da traži. U vezi naročito. I nije sa vama, onako, radi fore. Ako niste spremni na „ozbiljnu vezu” onda mu to morate jasno staviti do znanja. U krevetu ćete prepoznati njegovu izdašnu emotivnost. Znaće kako da vam udovolji jer ova poza podrazumeva iskustvo. Ali, u toj svojoj emotivnoj živopisnosti pazite se njegove narcisoidnosti. Ona ne mora da bude izrazita, ali postoji, bar u malim fragmentima ponašanja.