Posvađali ste se sa partnerom i u toj svađi imate veći udeo krivice? Najbolje bi bilo da pokušate da se iskupite, ali da to učinite tako da on bude baš oduševljen.

 

Reč “izvini” učiniće pola posla, ali zar nije lepše i romantičnije da vam oprosti ako ga iznenadite nečim štpo neizmerno voli.

1. Prvo što se logično nameće jeste da sa svojim dragim pogledate njegovu omiljenu fudbalsku utakmicu. Iako niste taj tip devojke, učinite to zbog njega. Možda će vam biti čudno da sedite na sofi pored njega i posmatrate nešto što vam nije naročito zanmiljivo, ali on će biti oduševljen zbog toga, a i napravićete odličan korak ka pomirenju.

2. Romantična večera, takođe je jedna od opcija. Tiha muzika, sveće i hrana koju same spremite, već je dobar razlog da vam oprosti. Skockajte se i sačekajte ga posle posla. Misliće da ćete ga dočekati namršteni i spremni za još jedan “okršaj”, ali prijatno će se iznenaditi kada vas bude ugledao. Uz sve to, provucite i jedno malo “izvini” i stvar je garantovano rešena.

3. Ako ste nešto mnogo zabrljale i mislite da pričom nećete odmah moći da rešite,pokušajte da mu se izvinite u spavaćoj sobi. Muškarci vole seks nakon žestoke svađe, a i to je kontakt nakon kojeg se sve izrečeno jednostavno zaboravi.

4. Iznenađenje na poslu jedna je od opcija. Ukoliko ne znate kako biste mogli da mu tražite oproštaj, pokušajte tako što ćete mu poslati slatki paket na adresu na kojoj radi. Uz to, napišite porukicu izvinjenja, koju će samo on pročitati. Lep je znak pažnje, a izmamiće mu osmeh na lice, što dovodi i do pomirenja. Srećno!loading...