KAŽU DA JE NAJLEPŠA NA SVETU: Lekarka iz Beograda zbog koje PACIJENTIMA SKAČE PULS, a ovako izgleda BEZ UNIFROME (FOTO)

marija jelikic
instagram.com/makijelikic

Marija Jelikić je nova senzacija koja stiže sa srpske strane Instagrama. U pitanju je Beograđanka koja je po profesiji lekar, ali sudeći po Instagramu, ni bodibilding joj nije stran. Njen profil primetili su i strani mediji, poput tabloida "The Sun" koji ovih dana o njoj pišu same pohvale.

Mutna ali draga,kada se medicina studirala,zivot bio mnogo jednostavniji a ja malo ozbiljnija??#tb?#2010#medicinestudent#yes#imadoctor#generalpractitioner#karantin#universityofbelgrade#studentdays#icandoitall#spojnespojivog

A post shared by ✨Marija Jelikic✨ (@makijelikic) on

U radnoj uniformi možda deluje prosečno, ali ispod toga se krije isklesano telo od kojeg i pacijentima, ali i njenim pratiocima zastaje dah.

Marija ima impresivnih 26 hiljada pratilaca na Instagramu, a budući da i svetski mediji ovih dana pišu o njoj, ta brojka će se sigurno uskoro značajno povećati. Na svom Instagramu sebe opisuje kao ljubiteljku pasa i fitnesa, ali i kao lekarku koja trenutno radi kao šankerica.

Miss this?????#tb#summertimesadness#summercomeback#mood#truecolors#skyisthelimit#sunkissed#beautiful#thailand2017

A post shared by ✨Marija Jelikic✨ (@makijelikic) on

Očigledno je da je više nego svestrana, a mnogi se pitaju zbog čega je digla ruke od lekarske karijere. Marija, makar za sada, ne daje odgovor znatiželjnima, ali redovno postavlja fotografije iz teretane, pa je moguće da je rešila da promeni profesiju kako bi mogla više vremena da posveti bodibildingu.

Sve u svemu, svakom novom slikom pratioce ostavlja bez teksta!