KEJT I VILIJAM PROSLAVILI 10 GODINA BRAKA: Zahvalili na čestitkama SNIMKOM porodične idile (VIDEO)

Video snimak koji su objavili princ Vilijam i Kejt Midlton nastao je krajem 2020. godine u Norfolku gde porodica ima kuću.

screenshot/youtube.com/The Royal Family Channel

Na snimku je prikazana petočlana prinčevska porodica kako šeta po okolini, igraju se sa decom, klackaju i sede oko logorske vatre.

Uz snimak je objavljena i zahvalnost svima koji su im čestitali godišnjicu braka.

– Hvala svima na divnim porukama povodom naše godišnjice braka. Veoma smo zahvalni za svu podršku koju smo dobili u poslednjih deset godina braka – stoji u objavi na zvaničnim profilima na društvenim mrežama princa Vilijama i Kejt Midlton.

Vilijam je Kejt zaprosio prstenom koji je pripadao njegovoj majci, princezi Dajani. Par ima troje dece: Džordža, Šarlotu i Luia.

Inače, Kejt se na zvaničnim fotografijama koje su objavljene na dan jubileja pojavila u jednostavnoj lepršavoj haljini svetloplave boje koju je već nosila prilikom posete Pakistanu. Princ Vilijam je obukao plavi džemper i farmerke.

Najveću pažnju radoznalaca je privukla ogrlica koju je Kejt nosila oko vrata, brenda “Asprej”, koja košta preko 12.000 dolara. Bolje obavešteni izvori znaju da Kejt Midlton poseduje i minđuše sa istim motivom, koje koštaju 26.000 dolara.