KEJT MIDLTON OBJAVILA DO SADA NEVIĐENU FOTOGRAFIJU: Ovako su kraljice i princ Filip uživali sa praunucima (FOTO)

Na fotografiji iz dvorca Balmoral iz 2018. godine mali princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

screenshot/youtube.com/The Royal Family Channel

Britanska kraljevska porodica na svom službenom Tviter profilu u sredu je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa s praunucima. Predivnu uspomenu snimila je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u dvorcu Balmoral 2018. godine.

Na fotografiji mali princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Savana Fillips pozirala je odmah iza princeze Šarlot, koja sedi pored vojvode od Edinburga. Sa njegove desne strane nalazi se Isla Fillips koja drži Lenu Tindal, a Mia Tindal stoji desno.

Princa Filipa, koji je preminuo prošli petak u 99. godini života, prisetili su se i princ Viliam i supruga Kejt, koji su takođe u javnosti podelili zajedničku fotografiju sa kraljicom i vojvodom od Edinburga.

Njihova je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Kembridža drži ruku sina, princa Džordža, dok je princeza Šarlot u naručju vojvotkinje.

– Danas ga se sećamo kao oca, dede i pradede – piše na Kensington Rojal Tviter profilu.

I princ Čarls i njegova supruga Kamila objavili su dve fotografije u znak sećanja na Filipa. Na jednoj vojvoda i mladi Čarls igraju polo, a na drugoj Filip stoji između princa od Velsa i vojvotkinje od Kornevala.

Dirljive fotografije podeljene su na društvenoj mreži samo nekoliko dana pre Filipove sahrane koja će se održati u subotu popodne.