Kemo je imao jednu želju koja mu se nije ostvarila, da se kroz nove pesme protka Toma Zdravković, kojem je napisao velike hitove 'Branka', 'Pesme moje', 'Dotak‘o sam dno života'.

Legendarni pevač Kemal Monteno, koji je preminuo u sredu u 67. godini usled komplikacija posle transplantacije bubrega, pripremao je pesme za novi album.

Čuveni kantautor, uprkos teškoj bolesti, nije gubio nadu da će se oporaviti i zbog toga se posvetio radu. On je nekoliko dana pre nego što je završio u bolnici snimio numeru „Novi let”, koja je trebalo da najavi njegov novi CD, koji je radio s kompozitorom Demirom Ramom. Kemo je imao jednu želju koja mu se nije ostvarila, da se kroz nove pesme protka Toma Zdravković, kojem je napisao velike hitove „Branka”, „Pesme moje”, „Dotak’o sam dno života”.

„Ramo moj, samo da promenim bubreg i eto mene da nastavimo gde smo stali. Hteo bih da mi provučeš negde mog Tomicu, tako da bude negde stih „Noćas mi samo pevajte Tomine, jer one su lek, dok tuga lomi me”, kroz suze citira Rama i dodaje da je bila ogromna privilegija raditi s Montenom.

„Moramo uraditi CD za raju, oni to od mene traže, i sve to u Tominom stilu. Hoću takve pesme”, navodi Rama Kemine reči.loading...