KESIĆ SE VRAĆA! Voditelj OBJAVIO SNIMAK: “Bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu” (VIDEO)

"Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dve nedelje", rekao je voditelj Zoran Kesić kroz smeh, u kratkom video klipu koji je napravio prilikom snimanja nove epizode kultne humoristične emisije "24 minuta".

Printscreen/24 minuta sa Zoranom Kesićem

Nakon dve nedelje pauze, Zoran Kesić konačno se vraća na ekrane ove subote, tačnije večeras, i to novom epizodom kultne humoristične emisije “24 minuta”. U kratkom video klipu koji je objavio juče, a koji je nastao prilikom snimanja 230. epizode emisije, Kesić je “odveo” gledaoce s Jutjuba iza kulisa, i otkrio im detalje nove epizode.

“Zadovoljstvo mi je da vas ponovo pozdravim ispred našeg studija nakon dve nedelje pauze. Ponovo sam u stroju. Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dve nedelje”, rekao je Kesić kroz smeh na početku videa.

Kesić je snimao video prednjom kamerom, te je gledaoce upoznao sa svakom osobom koja je učestvovala u snimanju nove epizode.

“Mnogo se bolje osećam. Nisam još potpuno ozdravio, ali sam potpuno operativan. U stanju sam da radim. Želja da nastavim posao i stvaranje emisije je jedan vid izlečenja. Čovek mora da ima neki smisao i nešto što ga motiviše i pokreće, a osim pre svega porodice, to je za mene naša emisija. Pokrenuo sam se, ne mogu više da budem bolesnik, moram da radim. Već smo napisali emisiju. Analitičar će nam biti novinar Danasa Aleksandar Milošević. Svira Eyesburn. Imaćemo jednu fenomenalnu epizodu”, rekao je Kesić ranije za Nova.rs.

Video možete pogledati u nastavku:

Novu epizodu emisije “24 minuta” sa voditeljem Zoranom Kesićem možete gledati večeras, od 21 čas na televiziji Nova S.

KESIĆ U POLEMICI SA ANTIVAKSERIMA: Napali ga da se razboleo nakon vakcine, a evo ŠTA JE ISTINA (FOTO)