KESIĆ U POLEMICI SA ANTIVAKSERIMA: Napali ga da se razboleo nakon vakcine, a evo ŠTA JE ISTINA (FOTO)

Nakon zvaničnog saopštenja da je nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja je trebalo da se emituje večeras, otkazana zbog bolesti voditelja, društvenim mrežama krenule su da se šire laži o tome da je Kesićevo zdravstveno stanje ugroženo zbog vakcine protiv koronavirusa, koju je primio još 21. januara ove godine.

Kesic
Youtube/screenshot

Osoba koja se predstavlja pod imenom Vladimir Čičarević II objavila je Kesićevu fotografiju sa vakcinacije, koju je prethodno na Fejsbuku postavio sam voditelj, navodeći da je njegovo zdravstveno stanje trenutno ugroženo zbog vakcinacije kineskim cepivom protiv koronavirusa.

“Koliko Kesića treba da završi u kesi da ukapirate da vakcine ubijaju i da ste primili vakcinu za virus koji ne postoji?”, napisao je između ostalog pomenuti profil.

Voditelj popularne humoristične emisije se ubrzo oglasio u komentarima ovog profila, navodeći da je u pitanju dezinformacija.

“Vladimir Čičarević, ko god da je to bio, je lažovčina. Nisam se razboleo nakon revakcine, ona je bila odavno, nego sam zbog prehlade dobio zapaljenje vestibularnog nerva koji utiče na orijentaciju, i zato mi se vrti u glavi. To je bolest koja se dešava i nema veze sa koronom. Inače, nakon revakcine imam oko 200 antitela, a za svaki slučaj sam se testirao i negativan sam. Molim vas da objavite ovo i da ne dovodite javnost u zabludu”, napisao je voditelj u komentarima.

Skrinšotovi njihove prepiske potom su krenuli da kruže društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Podsetimo, voditelj Zoran Kesić izdao je zvanično saopštenje da ovonedeljna emisija “24 minuta” neće biti emitovana zbog njegove trenutne bolesti.

“Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – keks. Ja sada imam samo jednu želju – keks. Obaveštavam domaću javnost, naše gledaoce u regionu, kao i one u rasejanju da sledeća epizoda naše emisije neće biti snimljena zbog bolesti glumca (voditelja, mene). Nije korona, a ovo je ujedno i upozorenje svima da osim korone ima još bolesti koje ne smemo zanemariti. Obična dosadna, a nezalečena prehlada, udarila mi je na uvo, izazvala upalu vestibularnog nerva i dovela do poremećaja centra za ravnotežu. Takoreći, vrti mi se, a nisam ništa popio. U terminu naše emisije u 21h navijajmo za Piksija i naše protiv Portugala, a ja ću se potruditi da što pre ozdravim. Primam samo pozitivne misli, pomorandže i keks”, poručio je voditelj u saopštenju koje je objavio portal Nova.rs.

Gledaoci Nova S televizije večeras, umesto emisije, eksluzivno od 20.45 sati mogu da gledaju utakmicu koju naša reprezentacija igra protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.