KEVIN SPEJSI STIGAO U ZAGREB! Sprema se da igra Franja Tuđmana?!

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi sleteo je u četvrtak uveče u Zagreb, gde je došao u goste reditelju Jakovu Sedlaru.

Printscreen

Kako piše Jutarnji list, informacija da će Spejsi doći u Zagreb širi se kuloarima već danima, a ranije je potvrdio i sam Sedlar.

Sedlar, naime, upravo radi na projektu kakav još nije zabeležen u Hrvatskoj. Priprema snimanje filma o prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a Spejsi bi trebalo da glumi u njemu.

Jutarnji list nezvanično saznaje kako bi Spejsi trebalo da tumači baš lik Tuđmana.

Sedlar je pre nekoliko dana potvrdio da su pregovori sa slavnim glumcem u toku. Tako je 29. decembra otišao u Pariz gde su započeli pregovore, a Spejsi je u četvrtak stigao u Zagreb, gde bi trebalo da ostane neko vreme. Ali, još uvek nije zvanično potvrđeno da su Sedlar i Spejsi postigli dogovor oko snimanja filma.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar ne želi previše da govori o projektu. Kaže kako ne želi da “brza” kao neki od njegovih kolega, koji su unapred najavili snimanje svojih filmova s velikim zvezdama, a da se nakon toga nije dogodilo ništa.

“Idemo polako, pregovaramo i to je sve”, rekao je Sedlar.

Poznato je da on već godinama govori kako mu je želja da snimi film o liku i delu Franje Tuđmana, s obzirom na to da u Hrvatskoj nije snimljen nijedan igrani film koji bi na taj način opisao prvog hrvatskog predsednika.