KIJA I SLOBA ZAJEDNO U IZOLACIJI: Kada je Luna saznala za ovo odreagovala je tako da je MNOGE IZNENADILA (VIDEO)

luna i sloba
printscreen/yt

Nova odluka u Zadruzi napravila je haos jer će Luna i Sloba morati da budu odvojeni jedno vreme. Tu nije kraj iznenađenjima jer Kija ipak dolazi po svoje.

 

Prema odluci ovonedeljnog gazde na imanju, uloge potrčka pripale su Slobi i Kiji. Prema pravilu oni moraju da spavaju zajedno u jednoj sobi i to izolovani od drugih. Kija ju to iznenadilo, ali ne krije da uživa i nema ništa protiv toga.

Nisam očekivala ovo. Mislila sam da možda postoje neke interesantnije stvari ovde, ali ništa. To je to, nisam očekivala, bez reči sam. Sloba i ja smo pričali i sami i pred svima, ali dobro. Meni nije nešto neprijatno, ne znam njemu, ali s obzirom da smo prijatelji, mislim da će biti sve okej – rekla je Kija.

Ipak, Lunina reakcija je mnoge iznenadila.

Prva sam rekla da treba da se stave i njih dvoje. Jedino što mi je krivo što sam navikla da spavam pored njega već tri meseca, mi kad se posvađamo, pa on ode, ja hoću da umrem, pa ne mogu da spavam celu noć. Naravno da je ovo itekako zanimljivo za gledaoce i drago mi je što je Mića izabrao njih dvoje, bila je iskrena Luna.

U nastavku pogledajte kako su Kija i Sloba proveli prvu noć u izolovanoj sobi.