KIJA KOCKAR ZAPEVALA “NEDELJU”: Džejev hit nikada nije ZVUČAO OVAKO, na mrežama je URNIŠU (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Kija Kockar zapevala je Džejevu pesmu "Nedelja", a snimak je obišao društvene mreže.

Printscreen

Ovih dana sve je u znaku Džeja Ramadanovskog.

Legendarni pevač napustio nas je u nedelju, 6. decembra, i od tog trenutka Srbija se oprašta od jednog od najvoljenijih ljudi na estradi. Na ulicama su se puštale i pevale njegove pesme, a društvene mreže su preplavili postovi posvećeni popularnom Džekiju.

I bivša učesnica rijalitija “Zadruga” i pevačica Kija Kockar zapevala je Džejevu pesmu “Nedelja”, a snimak je obišao društvene mreže.

Na žalost, njeno izvođenje nije bilo baš najbolje, a u celoj situaciji ne pomaže što se ovakva interpretacija pojavljuje baš u trenutku kada obožavaoci pokojnika nisu još ni ožalili. Korisnici Instagrama i Tvitera bili su prilično surovi u komentarima.

“Blago gluvima”, napisali su u opisu tvorci stranice “negujmosrbski”, a neki od komentara bili su: “Izvini Dzej na ovoj sramoti”, “Prosto očaravajuće, ovo mi je novi alarm odsad, ako uz ovo ne ustanem ne znam uz šta hoću”, “Ko je nju naložio da zna da peva?”, “Kakav flešbek na ’99 i sirene pred bombardovanje”

Neki su, ipak, stali u Kijinu odbranu, ističući da je video očito sa privatne zabave, a ne sa javnog nastupa, kao i da je Kockareva očito “pod gasom” i da ovo svakako nije njeno najbolje izdanje.