KIM I KANJE KAKVE NIKAD NISMO VIDELI: Starleta objavila fotografiju kakvu niko nije očekivao (FOTO)

Iako smo mogli da ih vidimo u najrazličitijim izdanjima, zanimljivo je kako Kim Kardašijan i Kanje Vest do sada nisu imali objavljenu zajedničku fotografiju na kojoj su u potpunosti bliski kao žena i muž.

printscreen

Međutim, i toj praksi je nedavno došao kraj. Naime, Kim Kardašijan objavila je na svom profilu na Instagramu intimnu fotografiju sebe i svog supruga Kanjea Vesta kako se ljube, zbog čega je Kloi, jedna od sestara Kardašijan, u komentaru poželela dugovečnu vezu ovom paru.

Kim Kardašijan i Kanje Vest na fotografiji izgledaju potpuno opušteno, za razliku od službenih pojavljivanja, kada se trude da budu što elegantniji, ovde se vide u trenerkama i patikama.

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na novom omiljenom mestu para, u Vajomingu, gde je Kanje nedavno kupio imanje. Ranije ovog meseca Kim je rekla kako oni vole da provode slobodno vreme tamo, prenosi Klix.ba.

Mi volimo Vajoming. Uvek je bio tako neverovatno mesto. Moj muž je upravo tamo kupio ranč. Njegov san i njegova vizija je da se jednog dana preselimo tamo – rekla je najpoznatija od sestara Kardašijan. Fotografija je za kratko vreme prikupila više od pet miliona lajkova.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on