Kim Kardašijan na udaru javnosti: Prvo je proglasili NAJGOROM MAJKOM, a sada je OPET PRETERALA

Kim Kardašijan
Instagram/kimkardashian

Mnogi su prokomentarisali da nije ni čudo što nam devojčice rastu u starlete bez svesti o pravim vrednostima.

 

Nakon što ju je internet zajednica pre nekoliko dana proglasila najgorom majkom, jer je netremice zurila u telefon dok je njena ćerka Nort pala i pokušavala da ustane, starleta Kim Kardašijan opet je navukla bes javnosti, i to širom sveta.

Ovoga puta, u pitanju je frizura koju je napravila ćerki Nort.

Merry Christmas everybody! Good night!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I tako su mnoge majke kritikovale Kim što je kosa devojčice uvek neprirodno i previše stegnuta u savršenu punđu, sada su na nju osule drvlje i kamenje, jer je trogodišnjoj devojčici nadogradila kosu do struka, samo da bi mogla da joj isplete popularne pletenice, koje i sama vrlo često nosi.

MOOD

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Žene, ali i muškarci širom sveta zapitali su se da li je normalno da ovako malom detetu nadograđujete kosu ikakva se poruka šalje mališanima ovim postupkom.

“Nije ni čudo što nam devojčice rastu u starlete bez svesti o pravim vrednostima, moralu i lepoti”, jedan je od komentara koji su mnogi podržali.

Missing NYC

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povodom prašine koja se podigla oko frizure male Nort, odglasila se i poznati psiholog

Barbara Grinberg:

“Postoji velika razlika između dodavanja ukrasa u frizuru i dodavanja same kose. Deca vole da isprobavaju različite frizure i to je sasvim u redu, ali profesionalno ugrađivanje ekstenzija nije bezazleno poput perike i stavlja naglasak na fizičku lepotu, i to na način koji nije primeren za malu decu. Pletite devojčicama pletenice, naučite ih kako same to da urade, ali nemojte da im šaljete poruku da je fizički izgled najvažniji”, istakla je Grinberg.