Američka televizijska zvezda Kim Kardašijan Vest posetila je Belu kuću zbog razgovora u ime žene koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom.

 

Kardašijan Vest je zatražila pomilovanje Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena po osam tačaka optužnice koje se odnose na krijumčarenje kokaina i provela više od dve decenije u zatvoru, prenela je agencija AP.

Jedan od advokata Džonsonove rekao je da je nekadašnji predsednik SAD Barak Obama odbio zahtev da pomiluje Alis Meri Džonson, međutim razlozi nisu poznati, dodaje AP.
Tramp je na društvenoj mreži Tviter potvrdio sastanak i postavio fotografiju njih dvoje u Ovalnoj kancelariji Bele kuće.

– Odličan sastanak sa Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o zatvorskim reformama i kažnjavanju – naveo je Tramp na Tviteru.

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.loading...