KIM KARDAŠIJAN ŠOKIRALA PRIZNANJEM: “To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu.”

Kim Kardašijan se u specijalnoj emisiji povodom kraja emitovanja porodičnog rijalitija "Keeping Up With the Kardashians" prisetila trenutka kada je bila opljačkana 2016. godine i otkrila da od tada uglavnom nosi lažni nakit.

printscreen

Na pitanje voditelja kako je pljačka koja se dogodila uticala na porodicu Kardašijan, rijaliti zvezda je odgovorila da je nakon pljačke izvukla pouku i da sada uglavnom nosi lažni nakit.

Što se nakita tiče, ili je pozajmljen ili je lažan. U kuću ne unosim skup nakit. Dam ga obezbeđenju pre nego što uđem u kuću. Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac. Tako više ne mogu da živim“, priznala je Kim, pa objasnila šta ju je ova pljačka naučila.

Pozitivno iz svega toga je što sam bolja osoba. Drugačija. Morala sam da imam najbolji auto, garderobu. Mislila sam da sam zbog toga glavna, da me to čini onim što jesam. Ono što sam cenila pre tog događaja je nešto sasvim drugo u odnosu na sada. Lepo je kad se ovako obučeš, ali ja nisam ja zbog odeće“, rekla je Kim.

Podsetimo, tokom pariske nedelje mode 2016. godine, Kardašijanka je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.

Kim je takođe u specijaloj emsiji povodm kraja porodičnog rijalitija rekla da njihov šou ne bi uspeo da njen intimni snimak tada nije izašao u javnost.

Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom“, rekla je Kardašijanka.