KINESKA LEGENDA: Obavezno PROBAJTE OVO SA PRSTIMA i otkrićete priču koja bukvalno može da vas RASPLAČE

Postoji jedna snažna i prelepa kineska teorija o tome zašto se venčani prst nosi baš na četvrtom prstu. Takođe, ova pričica rasvetljava i ostale važne odnose koje imamo životu. Pročitajte i garantujemo ostaviće vas bez teksta!

Printscreen

Kinezi da veruju da svaki prst na levoj ruci prezentuje prošlost, sadašnjost i budućnost odnosa u familiji.

Palac predstavlja roditelje. Kažiprst predstavlja baću, sestre i bliske prijatelje. Srednji prst predstavlja tebe samog. Četvrti prst (domali) predstavlja tvog životnog parntera. Mali prst predstavlja decu. 

Sada je vreme za mali “eksperiment” – sklopite šake dlanom o dlan, a potom srednje prste sjedinite na način kao u snimku:

Kada ste ruke stavili u prikazan položaj, pokušajte da razdvojite svaki prst od svog para. 

Pokušajte da razdvojite palčeve (roditelji) – to će biti lako, jer nikome nije suđeno da bude sa svojim roditeljima večno. Ponovo ih spojite.

Pokušajte da razdvojite kažiprste (braća, sestre, prijatelji)  – takođe ćete ih odvojiti lako, jer i oni najčešće odlaze, svako u potrazi sa svojim životnim putem. Ponovo ih spojite.

Pokušajte da razdvojite male prste (buduća deca) – lako će se otvoriti, jer će i ona jednog dana otići svojom sudbinom. Ponovo ih spojite.

A, sada pokušajte da razdvojite domale prste (životni parner) – iznenadićete se, jer je to praktično nemoguće. Neće biti tako lako razdvojiti ih kao sa ostalim prstima. To je zato što vi i vaš partner imate za cilj da zauvek ostanete zajedno.

Sa partnerom ste sudbinski vezani i po nekoj idealnoj zamisli trebalo biste da delite uspone i padove do kraja života.

Baš zato venčani prst nosi se na domalom prstu!