KLASIKA SE UVEK ISPLATI: Komadi odeće koji traju godinama i NIKAD NE IZLAZE IZ MODE (FOTO)

Nasuprot takozvanoj "jednokratnoj" modi, odnosno trendovima koji bljesnu i izgore kao šibica, sve više su u modnom fokusuje komadi koji mogu trajati više sezona. Zašto čak i trendseterke daju primat klasici i izgledu koji može da postigne svako sa veoma malo truda?

moda
Instagram/fracomina_nsk

Doživeli smo globalni zaokret ka preispitivanju svakog mogućeg standarda, a modni stanardni zbog svoje upitne vrednosti bili su poprilično na udaru. Površnost je “out”, a vrednost je na ceni. Mnogi su počeli da polako, ali sigurno usvajaju ovaj stav.

Među njima su ponajviše upravo oni koji danas najviše plasiraju trendove, influenseri i trendseteri naravno, ali i modni mediji koji pomažu da se vest održi u životu i proširi dalje.

Ovo su pet stajlinga koji se lako mogu uklopiti i sa ostalim stvarima iz vašeg ormara, a pritom su vrlo efektni, trenutno trendi, a biće i u godinama koje dolaze.

Kožna suknja


Ako je neki komad ključan za sezonu jesen/zima, to je svakako kožna suknja. Ovaj odevni komad dodaje neverovatnu posebnu i drugačiju notu svakom “outfitu”.

Pepito

Možda podseća na nešto što bi vaša mama ili baka rado nosile, ali pepito je ove godine eksplodirao. Nije bitno da li je klasičan crno-beli ili pak onaj u boji, bitno je da je deo stajlinga.

Komplet

View this post on Instagram

A post shared by rae sun (@korean.sun.styles)

Odela u pastelnim tonovima, uvek će biti dobar izbor kada su u pitanju dnevne odevne kombinacije.

Kroko

Pre svega na obući, ali i na komadima odeće, imitacija krokodilske kože jedan je od onih trendova koji se uvek iznova vraćaju, a trenutno su na svom vrhuncu.

Somot

View this post on Instagram

A post shared by llacie.com (@shop.llacie)

Materijal koji je obeleležio eru 70-ih ponovo se vraća, a ukoliko niste fan braon tonova odaberite jednobojnu crnu, koja mu daje luksuzniju notu.loading...