KLJUČ USPEŠNE VEZE: Ovih šest stvari morate da sakrijete od partnera

Veze se temelje na poverenju, ali neke stvari neće nikome da naude ako ostanu tajna. Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koj treba da držite za sebe i ne delite ih s partnerom.

Ljubav
Pixabay.com

Kilogrami 

Iako ste videli kako neke fitnes devojke koje su se posvetile vežbanju ponosno dele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

Broj partnera 

Retko koja žena će otkriti s koliko je muškaraca spavala. To ni na koji način ne može uticati na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku hroničnu polnu bolest.

Apetit 

Ponekad je ženama neprijatno da kažu da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno zabavljanje pre nego što istina o ovom pitanju ispliva na površinu.

Sposobnost u “muškim” poslovima 

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspeti da sklopi bilo koji komad nameštaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

Ispuštanje gasova 

Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj telesnoj potrebi. Ako se ne mogu zaustaviti do kupatila, žene će uglavnom krivicu svaliti na kućnog ljubimca ili neku višu silu.

Nezadovoljstvo nakon seksa 

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!