KNEZ I KSENIJA U SVAĐI? Oglasio se pevač nakon SPORNOG snimka i otkrio o čemu se ZAPRAVO radi

Pevač se oglasio nakon videa koji je obišao društvene mreže!

printscreen instagram/kneznenad

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio video u kojem Nenad Knežević Knez vodi raspravu sa ćerkom Ksenijom oko toga što je, prema njegovom mišljenju “postala čudna i nešto se negativno dešava sa njom“.

Budući da je pevač vidno neraspoložen u klipu, mnogi su pomislili da je u svađi sa svojom naslednicom, a sada se oglasio i objasnio celu situaciju.

On je istakao da je reč o roditeljskoj kritici, ali i da dolazi do sukoba kada njegove ćerke objave sadržaj koji on nije odobrio.

Bio je samo jedan snimak gde ja njoj ukazujem na neke stvari koje mora da promeni, to je kritika jedna roditeljska, ništa drugo. A to sve radi moja mlađa ćerka i njen smisao za humor je jako čudan, ona to objavi a da me ne pita pa dolazimo u sukob. Naravno da smo u dobrim odnosima, ja moju decu obožavam – istakao je.

View this post on Instagram

A post shared by Knez (@kneznenad)

Ksenija će sa svojim koleginicama iz grupe Hurricane predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, a Knez ne krije koliko je srećan i ponosan na svoju naslednicu.

Jako sam srećan, ponosan, iako ove godine Evrovizija neće izgledati onako kako inače izgleda. Biće bez publike, samo sa novinarima, ali daj Bože da one odu tamo, da budu na visini zadatka, da opravdaju očekivanja. One se spremaju svakodnevno, imaju probe. Držimo fige, navijamo za njih svih srcem – zaključio je.