Ko bi rekao? – Muškarce ženski orgazam dovodi do ludila

Obostrano zadovoljstvo u seksu oba partnera može dovesti do savršenstva. Ne može se reći da su muškarci sebični i da čim dostignu vrhunac ostave žene 'nedovršene'. Evo zašto oni uživaju u ženskom orgazmu.

OSEĆAJU SE KAO DA SU NEŠTO POSTIGLI

Bilo kakav uspeh da postigne vaš uškarac će da se time diči. Da li je to dobitak na kladionici ili unapređenje na poslu, on je veoma ponosan na sebe i svoja dostignuća. Zamislite onda koliko je srećan kada vidi da mu voljena osoba uživa u seksu, a da je on zaslužan za to. Čak i ako odmah nakon vođenja ljubavi zaspi znajte da sanja snove pobednika.

ORGAZAM NAS ZBLIŽAVA

Hormon sreće i ljubavi se nakon nogazma širi našim organizmom. Oksitocin je supstanca koja preplavi naš organizam kada okusimo vrhunac strasti u krevetu, a on naš čini blaženim i povezuje nas jer i naš partner uživa u kokltelu hormona.

VOLE DA VAS GLEDAJU

Dok se sve glasnije čujete, izvijate telo, grčite mišiće i grebete ga prstima, muškarca to uzbuđuje i povećava mu osećaj zadovoljstva. To ga dovodi do ludila, a saznanje da je on zaslužan za vaš užitak i da smo on može to da oseti stvara savršenstvo u njegovoj svesti.

VOLE DA ZNAJU DA I VI UŽIVATE

Oni nisu uvek sebični i učiniće sve da doživite orgazam iako zna da je vama lepo i tokom samog čina seksa. Zato se opustite i dajte mu na volju da sa vama radi šta mu je želja jer na taj način on se oseća moćnim, kao da osvaja vrh planine.

VAŠA SREĆA IM JE BITNA

Orgazam je nabitniji poklon koja jedna žena može da dobije. Pored cveća i bombonjerevruć krevet svaka dama očekuje kako bi se osećala sećnom i bitnom svom voljenom dragom.

VI STE KAO SEKSI KAMELEON

Ženski ceo organizma se pri samoj pomisli o sesku menja, a muškarcima to neverovatno prija. Najviše vole da u tom trenutku pogledaju vaše grudi, jer dobiju blagu roze nijansu i bradavice se ukrute. Sve ovo će izludeti vašeg dragog i on će učiniti sve da psotignete vrhunac.

IMPRESIONIRATE IH

Poznato je da žene doživljavaju manje orgazma u odnose na muškarce. Zato će jači pol dati sve od sebe da taj jedan put bude nezaoboravan za svoju dragu.