KO ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND? Svi tipuju da će najpoznatijeg tajnog agenta igrati OVAJ GLUMAC (FOTO)

Kako izveštavaju pojedini mediji, glumac koji bi mogao da zameni Danijela Krejga i postane sledeći Džejms Bond, je Tom Hardi.

Džejms Bond
Youtube screenshot

Popularni Hardi (43) je jedno je od najčešćih imena koja se spominju kada se govori o nasledniku Danijela Krejga.

Vulkan riporter izveštava da su još u junu dobili informaciju da je Hardiju ponuđena uloga tajnog agenta.

Sve je postalo i stvar klađenja, pa se u kladionicama sve više ljudi nada dobitku kladeći se na novo lice tajnog agenta 007.

Vulkan riporter takođe prenosi da su producenti planirali da Toma otkriju kao desetog Džejmsa Bonda u novembru, kada je trebalo da izađe film Nema vremena za umiranje.

Međutim, zbog pandemije koronavirusa, kako Vulkan riporter navodi, objava novog glavnog glumca biće kasnije ove godine ili početkom 2021.

Portal mailonline je kontaktirao predstavnike Toma Hardija zatraživši komentar na spekulacije o njegovom novom angažmanu.

Zvezda nije skrivala da bi želeo da bude sledeći 007 – ali je odbio da bila šta konkretno kaže.

„Znate, među nama glumacima postoji verovanje da, ako o nečemu što želite počnete da pričate, ubrzo ostajete bez toga, dakle namam komentar”, rekao je za Dejli bist Hardi.

Inače, u junu je potvrđeno da je datum izlaska poslednjeg snimljenog filma o Bondu Nema vremena za umiranje pomeren za 12. novembar u Velikoj Britaniji, i 20 novembar u SAD.