U oktobru dolaze prinove u porodicu Joksimović!

 

Već neko vreme se zna da Jovana i Željko Joksimović čekaju blizance, a sada je utvrđeno da su u pitanju devojčice!

Par trenutno uživa u stanu u Grčkoj, koji je kupio pre nekoliko meseci, gde voditeljka jutarnjeg programa na Televiziji „Pink“ maksimalno uživa i opušta se, otkriva nedeljnik „Skandal”. Par će veći deo leta provesti u Atini, a Jovanina želja je da se porodi u Beogradu.

Jovana nije razmažena trudnica, veoma je aktivna i uživa u druženju sa sinom Kostom, kao i romantičnim trenucima sa suprugom Željkom, te je on često iznenadi večerom u nekom od grčkih luksuznih restorana. Koliko je Jovana posvećena sinu Kosti, kome će podariti sestre, dokazuje i činjenica da sa sobom u grčku prestonicu nije povela dadilju kako bi pazila na njega, te isključivo ona brine o prvom detetu koje je dobila sa pop zvezdom.

Podsetimo, Jovana je početkom godine saznala da je ponovo u drugom stanju, a samo saznanje da očekuje blizance ju je dodatno usrećilo. Kako je nedavno navela, kada joj je lekar rekao da ona i Željko očekuju dve bebe, mislila je da se šali. Popularna voditeljka trebalo bi da se porodi prve nedelje oktobra. Jovana i Željko će se vratiti u Atinu na zimu, jer je to doba godine u toj zemlji mnogo prijatnije nego u našim predelima.

Popularni pevač vredno radi i na promociji novog singla „Milimetar”, a kada dođu blizanci, verovatno će vredno pomagati svojoj supruzi u odgajanju mališana.loading...