KO JE U OVOJ PRIČI BOLJE PROŠAO? Saznajte koliki je SLOBIN HONORAR, a koliko novca KIJA dobija u “Zadruzi”!

Sloba i Kija
YouTube Printscreen

Mnogi gledaoci "Zadruge" komentarišu u stilu: "Ma, mora da je Sloba uzeo ogromnu lovu zbog koje je rešio da prevari ženu. Što bi se inače toliko blamirao?". Da li su u pravu?

 

Verovali ili ne, Slobodan Radanović u rijalitiju “Zadruga” boravi bez ikakve novčane nadoknade.

Sloba je pevač koji je na početku karijere i koji je veoma želeo da dobije veći medijski prostor i bude popularan, pošto je za njega retko ko čuo. Nije bio zadovoljan u kojem smeru ide njegova karijera i shvatio je da je za njega najbolje da uđe u rijaliti šou, jer će tako najbrže dobiti ono što želi – priča izvor za “Pulsonline”.

Kako sa popularnošću raste i broj poziva za tezge i cena nastupa Slobodan je u dogovoru sa čelnicima “Pinka” pristao da bude učesnik “Zadruge” bez ikakvog honorara. Nije mogao ni da pretpostavi koliko će mu težan boravak u rijalitiju biti i šta će mu se sve dogoditi. Da je znao ne bi ni ušao ili bi tražio visok honorar. Siguran sam da je sada, pošto je svašta uradio za rijaliti šou besplatno, čak je i brak prokockao, spreman da se bori do kraja i da bar uzme novac kao pobednik – tvrdi Slobodanov prijatelj koji je tražio da mu se ne otkriva identitet.

On ne zarađuje, ali zato KIJA dobija ČAK…

Sa druge strane, uspeli smo da saznamo da dok Sloba sedi u “Zadruzi” za džabe, narodski rečeno, njegova supruga Kija Kockar je dogovorila sa produkcijom ovog rijalitija mesečni honorar koji iznosi oko 10 hiljada evra.

Ko će od njih dvoje više profitirati do kraja “Zadruge”, čiji završetak je planiran u junu, ostaje da vidimo.