KO JE ZA ŠANKOM, A KO ZA LAPTOPOM? Ovako horoskopski znakovi provode vikend

Radna nedelja se završila. Ko će da se izležava i vreme provede u pidžami, a kome tek počinje "akcija", otkrijte.

 

Ovan vikend provodi grickajući nokte. Brine da mu ne propadne vikend u sedenju kod kuće. Šalje cirkularnu poruku za poziv u provod svim prijateljima.

  

Bik voli žurke, ali u pidžami. Pripadnike ovog znaka pustite da se naspavaju. Vrlo je moguće da ako ih pozovete, sa druge strane dobijete odgovor: “Mobilni pretplatnik nije trenutno…. do ponedeljka”.

Pravo sa posla, Blizanci će verovatno “overiti” prvu kafanu sa društvom ili kolegama, zatim će nastaviti… A gde će se probuditi, to se i oni često zapitaju.

Rak će svoj vikend posvetiti spremanju hrane raznih ukusa. Vreme će provesti kod kuće, a dobrodošli su samo članovi porodice i bliski prijatelji. Ne podsećajte ih da ponedeljak postoji.

Lav je sa kolegom Blizancem već započeo vikend i pre nego što je on počeo. Ako se još neki novi klub otvorio, pa kako to da propusti?

  

Vikend je jasno određen za Devicin odlazak u nabavku (sredstava za čišćenje), a onda se podrazumeva “generalka”. Ko još voli da živi sa grinjama…

Za to vreme, Vaga vikend rado provodi sa partnerom (ko god to bio), uz dobar film i kokice.

Konačno, cela noć je pred Škorpijom, i ne mora da brine kojom će silom sutra otvoriti kapke. Za njenu maštu se ne treba brinuti.

Ako bi Strelac mogao da skokne negde “preko” – bilo bi idealno. Ako ne, snaći će se on već nekako. Tu su prijatelji Lav i Blizanci, ako ništa drugo.

Tek što uđe u kuću, Jarac otvara laptop, da pošalje poslovne mejlove koje nije stigao u toku radnog vremena. Ostatak vikenda provodi u razvijanju sledeće biznis strategije.

Vodolija ceo vikend provodi na društvenim mrežama. Pronalazi najluđe klipove i otkriva nove zanimljivosti. Na fejsu ima u proseku oko 2.000 prijatelja. Nikada joj nije dosadno.

Vikend jedne Ribe je, blago rečeno, “alkohola poplava”… Veći deo vikenda prođe u utapanju, a ostatak u traženju aspirina.