Ko kaže da moda i fudbal ne mogu zajedno? Noć kupovine u ritmu Brazila

Da li znate šta povezuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, energične brazilske plesačice i najnovije fashion trendove?

Specijalno izdanje Grazia Shopping Night-a održaće se u petak 6. juna u Ušće Shopping Centru, kada će u egzotičnoj atmosferi najpoznatiji domaći i strani brendovi nuditi svoje artikle po veoma sniženim cenama.

Tema manifestacije biće Brazil i predstojeće Svetsko fudbalsko prvenstvo, a voditelj programa poznato TV lice – Prljavi Inspektor Blaža. Tokom ovog posebnog izdanja Grazia Shopping Night-a posetioci će uživati u nastupu brazilskih plesačica, koje će svojim atraktivnim izgledom i plesom pretvoriti šoping centar Ušće u oazu Brazila u Beogradu.

Izuzetno zanimljiv program očekuje posetioce sportskog kornera, gde će svi zainteresovani potpuno besplatno moći da se oprobaju u najnovijoj verziji igre Fifa World Cup 2014 na Sony Play Station platformi, kao i da uživaju u igranju stonog fudbala.

Za najmlađe posetioce biće organizovan i dečiji kutak, gde će od 17h moći da uživaju i zabavljaju se najrazličitijim animacijama: nastupima klovnova, pravljenju oblika od balona ili face paint-u u formi zastava fudbalskih reprezentacija učesnica Prvenstva.

Grazia Shopping Night je od svog osnivanja prepoznata kao manifestacija od posebnog kulturološkog i turističkog značaja, što je i potvrđeno tokom 8 godina njene uspešne realizacije. Prvog dana predstojećeg vikenda, posetioci TC Ušće imaće jedinstvenu priliku da uživaju u kupovini omiljenih brendova odeće, obuće, sportske opreme, aksesoara i kozmetike, i to po neverovatnim popustima.