Verovali ili ne, ali slavna manekenka Karli Klos upoznala je roditelje svog supruga Džošue Kušnera tek nakon što su njih dvoje proveli šest godina u vezi. Čarls i Šeril Kušner, čiji je drugi sin Džared Kušner zet američkog predsednika Donalda Trumpa, o drugoj snahi su imali najgore mišljenje, ne smatrajući je dostojnom njihovog sina i govoreći ružne stvari njoj iza leđa.

To je išlo toliko daleko da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja, a sve zato što ona nije Jevrejka, poput njih. Inače, Kušnerovi su milijarderi koji smatraju da im jedna manekenka i Viktorijina anđelica ne može parirati ni u čemu i da će im jedan ‘model donjeg veša’ upropastiti celu lozu.

Ivanka je drugo, ona je Trampova krv. Ona je, baš kao i Džared, bogata naslednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karli je odrasla u predgrađu St. Louisa i nikada nije ni pohađala fakultet. – rekli su mu roditelji kada je protesovao zbog braka njegovog brata sa Ivankom Tramp.

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Njihov drugi sin Džared Kušner, čija je supruga Ivanka Tramp zbog njega prešla u judaizam, Karli je nazivao pogrdnim imenom, izrazom za žene koje nisu Jevrejke, a često je govorio i kako će se njegova porodica pobrinuti za ‘taj slučaj’.

Svi ti detalji otkriveni su u najnovijoj knjizi „Vicky Ward ‘Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump“.

Veza Karli i Džošue počela je 2012. godine, a verili su se prošle godine, nedugo nakon što je manekenka, zbog budućeg supruga, prešla u judaizam. Taj njen potez odmah je protumačen kao pokušaj da udovolji njegovim roditeljima. Venčanje je održano u tajnosti u Njujorku.

Glava porodice Čarls Kušner navodno se svim silama trudio da natera sina da ostavi manekenku.

– Očekujemo od tebe da napraviš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe – upozorio je sina tokom jela.

Prema pisanju novinarke i autorke knjige, Džošua je svojim roditeljima uzvratio na način da im je zabranio bilo kakvo uplitanje oko venčanja, što je njima posebno zasmetalo jer su i ovoga puta želeli da se od svega napravi pompezno slavlje o kojem će svi govoriti.loading...