DNEVNO.RS VAS VODI U ŠETNJU VOJVODINOM: Saznajte zašto je PANONSKA LETNJA AVANTURA pravi izbor za vaš odmor!

Iz srca sve lagano, kažu Vojvođani, a mi smo ovog leta i više nego spremni da usporimo u njihovom ritmu.

DNEVNO.RS

U rečniku i životu Vojvođana mir je najdragocenija reč. Čim primete da nemate nameru da ugrozite njihov “festina lente” način života, vide vas kao svoje i daće sve od sebe da se osetite kao da ste kod kuće. S tim što je to neka druga kuća, smeštena u panonskom raju.

Letnja turistička avantura koju Vojvodina nudi izvršiće suptilan, ali neizbežan atak na sva vaša čula. Udahnućete mirise košene trave, razigranog Dunava, mleka za sunčanje sa brojnih plaža koji će se mešati sa aromom pečene, ali sveže upecane ribe.

DNEVNO.RS
Svakako je da brojne strane turističke destinacije mame svojim luksuznim ponudama, mame nas obećavajući nam nezaboravan provod i savršene plaže. Međutim, nismo ni svesni da nas sve to čeka i u Vojvodini – ne tako daleko od kuće. Dunavske ade i plaže učiniće da vam panonsko more postane apsolutni favorit.
DNEVNO.RS

Vojvođani su spremni da baš svakome ponude odmor po meri. Kažite šta volite i šta vas zanima i lako će se za vas osmisliti savršen beg od svakodnevice.

Panonska letnja avantura u ponudi Turističke organizacije Vojvodine vodi vas po najlepšim plažama i restoranima severa Srbije. Ako ne možete da zamislite da jedete riblju čorbu bez pratnje tamburaša, na pravom ste mestu. Ukoliko to nije vaša šolja čaja i radije biste da uživate na lepom plavom Dunavu uz rokenrol, postoji čarda koja će vam i tu želju ispuniti.
DNEVNO.RS

Ako ste željni egzotike, dobre zabave i potpunog bekstva od tehnologije, Vojvodina u sebi krije pravi mali biser – ostrvo na kom ćete se osetiti kao da ste na Tajlandu.

DNEVNO.RS
“Ima za svima”, što bi se reklo. I baš onako kako se u panonskim mestašcima ulice seku pod savršeno pravim uglom, tako znajte da ste na pravom mestu, čim kročite na tlo Vojvodine.
DNEVNO.RS

Spremite se za pravu pravcatu letnju bajku i pratite portal Dnevno.rs koji će vam u narednim danima predstaviti mnoga skrivena blaga sa severa naše zemlje, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Vojvodine.

Čitamo se!