Pažljivo pročitajte tekst i pozabavite se time šta ćete pokloniti mami, tati ili partneru...Zvzde otkrivaju:

Pokloni za Ovnove

Za ovnove je već poznato da uvek moraju biti ispred svih. I vi kao njihov prijatelj to sigurno znate. Iako će vam reći da ne vole poklone i sami znate da to nije istina. Naprosto ih obožavaju. S poklonom za njih ćete teško pogrešiti. Oni vole nove i otkačene stvari, posebno nešto što još nisu videli. Dakle, nipošto im nemojte kupiti nešto što već pola grada ima.

Njima nije važna cena onoga što ste im kupili, ali zaboravite na kopije modnih marki ili kopije skupih parfema. Poklon mora biti original.

Ako baš niste pri parama uokvirite vašu zajedničku sliku. Time će sigurno biti zadovoljni. Oni vole sebe i puno pažnje posvećuju izgledu pa im uz svaki poklon udelite i kompliment. Nećete pogrešiti ni s preparatima za negu kože ili kose, ako je ženska osoba u pitanju.

Pokloni za Bikove

Iako vam bikovi deluju hladno, ispod površine se kriju vaši najbolji prijatelji. Oni će vam uvek pomoći, bez obzira u koliko teškoj situaciji se nalazite. Za tu pažnju ih nagradite. Oni vole luksuz, stoga ako možete izdvojiti više novaca kupite im dobar parfem. Ali, ako ne možete izdvojiti puno para kupite im lep ukras za kuću (vazu, sliku…). Ako je ženska osoba u pitanju, možete joj kupiti lepu narukvicu ili minđuše.

Pokloni za Blizance

Blizanci vole sve što je otkačeno i zanimljivo, vole i da čitaju. Njima nemojte ponavljati iste poklone i ne pokušavajte biti praktični. Ženama kupite lak za nokte, senku, ali u nekoj ludoj boji. Dobar poklon je i ljubavni roman. Muškarcima kupite neku zanimljivu knjigu, enciklopedijskog tipa. Sigurno će biti presrećni.

Pokloni za Rakove

Rakovi su vrlo osetljive osobe. Njih nikako ne smete zaboraviti. Njima nije teško pronaći odgovarajući poklon jer će oni biti oduševljeni samim tim što ste ih se setili.

Inače, vole nežne boje, pa biste ženama mogli pokloniti roze dnevnik, papuče, šolju… Muškarci rakovi cene udobnost, stoga s pidžamom ne možete pogrešiti.

Pokloni za Lavove

Lavovi prate modu i znaju što je IN. Tako se i oblače, takvu muziku slušaju, takve parfeme vole. Uopšteno, oni obožavaju poklone.

Nije bitno koliki iznos ćete potrošiti na njih, važno je da poklon bude moderan, stoga sve dolazi u obzir, ali ako imate novaca i želite da ih posebno oduševite kupite im odevni predmet nekog popularnog dizajnera.

Pokloni za Device

Device se raduju sitnicama. Na njih stvarno nije potrebno puno potrošiti da bi bili zadovoljni. Bitno je da budete originalni i prema mogućnosti kupite nešto korisno, ali što će ih uvek podsećati na vas.

Dobro bi bilo obratiti pažnju na njihove hobije pa im kupite nešto vezano za njih. Ne ustručavajte se da ih pitate šta žele, tako će biti najzadovoljniji.

Pokloni za Vage

Vage vole jednostavne stvari. Zato, ako njima kupujete poklon zaboravite na šarenilo i kič. Nije im važno je li nešto moderno ili ne, bitno je da je lepo. Kupite im rukavice, šal, a može poslužiti i skupa, lepa i dobro upakovana bombonjera.

Pokloni za Škorpije

Škorpije je prilično teško zadovoljiti. Oni uvek očekuju nešto bolje u životu, pa je tako i s poklonima.
Sigurno nećete pogrešiti ako im kupite neki kvalitetan odevni predmet ili šal, rukavice, kapu, pa čak i čarape.
Takođe, njih zanima uvek nešto nepoznato i misteriozno pa biste mogli da im kupite neku knjigu, najbolje putopisnu.

Pokloni za Strelce

Strelci su vesele osobe, stoga im kupite poklon koji odgovara njihovom karakteru. Tačnije, možete im kupiti stvarno bilo šta i oni će biti zadovoljni, samo to što kupujete kupite u jarkoj boji i otkačeno zamotajte.

Ženama možete kupiti nakit, torbe, ukosnice… A muškarci će biti zadovoljni s korisnim stvarima – adresar, rokovnik, privezak za ključeve…

Pokloni za Jarčeve

Jarčeve su vrlo skeptični što se tiče poklona. Smatraju to bacanjem para na nepotrebne stvari, a opet, ako im ništa ne kupite osećate će se povređeno. Zato, najbolje bi bilo da pažljivo slušate šta vam govore da im treba. S kompjuterskom opremom sigurno nećete pogrešiti. Ali, ako želite nešto manje poslovno, izaberite pidžamu, šoljice za kafu, ukrasne sveće i sl.

Pokloni za Vodoliju

Vodolije vole pomalo čudne stvari, koje moraju biti zanimljive. Možete im pokloniti puno toga, ali bilo bi najbolje da sve te stvari budu moderne. Dakle, najnoviji CD njihove omiljene grupe ili pevača, knjiga koja je tek izašla u prodaju ili ulaznicu za premijeru nekog novog filma. S takvim stvarima sigurno nećete pogrešiti. Najbitnije je da ih ništa ne pitate i ne napominjete. Oni vole da budu iznenađeni.

Pokloni za Ribe

Ribe su jako osetljive osobe. Ne vole da dobijaju standardne poklone. Žele da im pokažete da ste stvarno mislili na njih, a još ako nešto ručno napravite… Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču. Nemojte im kupovati potrošne stvari jer ih ionako neće potrošiti nego će im služiti za ukras. Uvećajte i uramite vašu zajedničku sliku, nećete pogriješiti ni s priveskom za ključeve, pidžamom ili CD-om njihovog omiljenog izvođača.loading...