KOJU KAFU VI VOLITE? Evo šta omiljeni napitak govori o vašem karakteru

oči
Pixabay.com

Ispijanje kafe je omiljeni ritual za mnoge osobe. Šta pijete i kakav kofeinski napitak birate mnogo govori o vašem karakteru.

 

Crna šoljica kafe ujutru
Čak i ako niste najvedrija osoba na svetu, vi ste pojedinac na koje se drugi mogu osloniti. U poslu ste izuzetno ozbiljni i organizovani. Uvek ste prvi koji će se javiti za obavljanje nekih sitnica, čak i kada niste najbolji izbor za određeni posao.

Kafa iz francuske prese
Kreativni nered je vaše drugo ime. Iako su vam sve raspoložive površine prepune stvari, vi ste osoba koja se najbolje snalazi pod pritiskom. Ili barem tako sebe tešite dok se ‘gubite’ u moru detalja koje vas okružuju.

Espresso nakon ručka
Neki vas zovu lenštinom, a vi sebe smatrate osobom koja zna da uživa u životu punim plućima. Sopstvena prijatnost vam je na prvom mestu, i nije vas strah da prekršite pravila kako bi se počastili stvarima koje vas čine srećnima.

Kafa iz termosa
Ne volite kada vas nazivaju ‘stipsom’. Vi ne nosite termos na posao da biste uštedeli novac. Naprotiv, zahtevate da vaša kafa bude savršena, i samo je vi znate tako da je napravite.

Kafa sa mlekom i šećerom u velikoj šolji
Vi ste izuzetno komunikativna osoba. Uživate u ozbiljnim razgovorima, ali i razmeni svakodnevnih informacija. Znate sve kancelarijske tračeve, pa vas retko koja informacija može iznenaditi.

Instant kafa
Vi ste osoba sa mnogo odgovornosti koja ne voli da razočara druge.

Kafa svakih nekoliko sati bez obzira na vrstu
Nazivate sebe kafoljupcem, a zapravo ste osoba pod stalnim stresom sa kojim se teško nosite. U danu vas očekuje mnogo obaveza kako kod kuće, tako i na poslu. Kloniranje vam zvuči kao izvrsna ideja koju bi rado probali.

Kakva kafa? Vi pijete samo čaj
Vi ste osoba koja voli sebe, a naročito uživate u tome da budete drugačiji od drugih. Pomalo ste samotnjak, jer uživate u tišini i vremenu koje možete da potrošite na svoja mala zadovoljstva.