Koliko godina ste imali kada ste saznali KAKO SE ZAPRAVO KORISTI SLANIK?! SNIMAK ostavio milione ljudi u neverici (VIDEO)

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok, jedan korisnik nedavno je objavio video zbog kojeg se milioni pitaju da li je moguće da sve vreme na pogrešan načim solimo hranu, to jest, ne umemo ispravno da koristimo slanik.

Printscreen/Kolaž

Slanik i slične bočice sa bušnim čepom, koje koristimo za začine, poput bibera i drugih, često na dnu imaju nabore.

TikToker kojie se krije iza nadimka Cody.93 snimio je video sa konobaricom pod nazivom “Koliko ste bili stari kada ste naučili ispravan način upotrebe slanika?” u kojem je ona objasnila kako se ti nabori mogu iskoristiti.

@cody.93How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? #chef #crazy #learnontiktok #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound – Cody

Konobarica je držala bočicu sa biberom naopačke i sa slanikom joj prelazila preko ivica kružnim pokretima. Zbog vibracija, biber je počeo da izlazi u glatkom, neprekidnom nizu. Nakon toga pokazala je način na koji većina nas koristi slanik kako bi pokazala koliko je njena metoda delotvornija.

Cody je u komentarima objasnio da su rubovi stvoreni za “borbu protiv kondenzacije” i da posudice za so i biber ne bi klizile po stolu, a da je drugi način upotrebe dodatni bonus.

Ovaj zanimljivi i korisni trik pregledan je više od milion puta, a korisnici društvene mreže pitali su se da li su išta pravilno radili pre popularizacije TikToka.

“Zašto stvaraju ove predmete tako, a nikad nam ne kažu kako da ih koristimo?”, “Oprostite, ali šta? I zašto proizvode tako dobar zvuk?”, “Odmah idem da isprobam”, pisali su u komentarima.