KOLIKO JE SAMO VOLI! Čuveni glumac uputio svojoj PRELEPOJ ŽENI najlepše IZJAVE LJUBAVI (FOTO)

Metju Mekonahi
Wikipedia.org

Ovako je izgledao momenat kada je slavni glumac, Metju Mekonahi (46) upoznao suprugu Kamilu Alves (33) u jednom klubu u Los Anđelesu 2006. godine:

 

“Bio sam srećan i sam. Nisam tražio ljubav, bilo mi je dobro u sopstvenoj koži i tu gde sam bio. A onda sam ugledao nju. Krajičkom oka sam zapazio tu prelepu figuru kako “lebdi” na nekih dvadesetak metara od mene. Sećam se da u tom momentu nisam rekao: “Ko je to?” nego sam pomislio “Šta je to?”

 

#cannes one of the biggest red carpets #tbt #throwback thank you @marchesafashion @marcosproencaoficial for great memories!!! Obrigada @marcosproencaoficial por ótimas memórias!! Lembra o vestido não fechava!!

A photo posted by Camila Alves (@iamcamilaalves) on

Rekao sam sebi: “To nije žena koju ćeš pozvati da dođe i sedne sa tobom, Mekonahi. Podigni dupe sa stolice i osvoji je. Tako sam i uradio”, izjavio je Metju za People.

Deset godina kasnije, srećno oženjen i otac troje dece, Metju Mekonahi i sada ima samo reči ljubavi za svoju suprugu.

“Osvojila me zato što je poštovala sebe, svoju porodicu, zato što ništa nije uzimala olako.Izašli smo na prvi sastanak i ti dana kasnije sam znao… Sa ovom ženom želim da izlazim svako veče na sastanak, ne želim ni jednu drugu”!