Koliko one zarađuju na web-kamerama: Devojka iz Beograda deli stvarne cifre o svojoj zaradi na BongaCams

Promo

Tokom 2020. godine, kada je bukvalno ceo svet otišao onlajn zbog pandemije, mnogi ljudi su počeli da traže poslovne prilike onlajn i otkrili su tržište web-kamera.

Odlučili smo da saznamo koliko neko može da zaradi na sajtu sa web-kamerama i pronašli smo istinitu priču devojke iz Beograda koja se zove Ana. Ona iskreno govori o svojim prihodima i čak nam daje uvid u tačne iznose.

Ana je aktivna na Instagramu i nedavno je pretplatnicima govorila o svojim zaradama na BongaCams, pa je čak i podelila sliku čeka sa iznosom od 8,296.03 evra za jedan mesec.

Iznos je nekoliko puta veći od prosečne plate u zemlji, što uopšte ne iznenađuje, jer su zahvaljujući masovnoj samoizolaciji sajtovi sa web-kamerama postali još popularniji širom sveta.

Ona takođe povremeno deli korisne savete u svojim storijima:

– Kako uvećati zaradu i povećati popularnost?

– Kako biti siguran da korisnici iz Srbiji ne vide tvoja emitovanja?

– Koji su još načini da se zaradi novac na BongaCams, itd.

Jedna od njenih objava sakupila je ogroman broj lajkova. Ana kaže da je zaradila 1,228 evra za samo jedan dan!

“Hvala, BongaCams!!! ❤ Hvala svima koji gledaju moja emitovanja i svaki moj dan čine srećnijim!”

Počela je aktivno da putuje radeći na BongaCams, a sada objavljuje neverovatno lepe slike i pravi storije sa egzotičnih mesta koja uspeva da poseti.

“Da mi je neko pre šest meseci rekao kako će se moj život drastično promeniti, ne bih mu verovala!”, napisala je ona na Instagramu.

Može se naći još mnogo sličnih primera. Svi oni dokazuju da su danas web-kamere jedan od najunosnijih prihoda

Mnogi se slažu da BongaCams ne samo da pružaju stabilnost, već i osećaj slobode. Možete da emitujete sa bilo kog mesta, čak i sa mobilnog telefona, a da pritom dobro zarađujete u svakom trenutku. Nema specijalnih zahteva osim starosne dobi od 18 godina, tako da u svakom trenutku možete početi da radite.

Koliko god to paradoksalno izgledalo, pandemija je pomogla mnogim devojkama da vide nove prilike i otkriju ogroman potencijal sajtova sa web-kamerama koji omogućavaju da se odlično zaradi bez napuštanja doma.