Koliko ste seksi – odaje vas horoskopski znak

Naredni spisak je posvećen energiji kojom zrače određeni znaci zodijaka, tako da možete unapred saznati da li vam druženje sa njima garantuje dobar provod.

Ovan: Ljudi od jednog minuta

Poznati su kao veoma direktni igrači. Njima nije teško da podele sa drugima svoje mišljenje i ideje, ali ni da uzmu sve i odmah. Ipak, problem sa njima može biti taj što i očekuju da uvek pogađaju u centar. Zato računajte da je Ovan glavni i da će vas odvesti tamo gde on želi.

Bik: Romantici

Dok su Ovnovi živahni i impulsivni, Bikovi vole da malo pričekaju. Praviti sa njima plan o odlasku u restoran može biti prilično frustrirajuće. Vrlo je neodlučan, ali kada shvati da ste vi prava osoba za njega, pripremite se za dugu predigru. Ukoliko volite romantiku, Bik je vaš čovek.

Blizanci: Pričalice

Upotrebiće sav svoj intelekt kako ne bi bio dosadan. Ukoliko volite jednostavnije, mirnije osobe, možda ćete biti šokirani njegovim sočnim, zavodničkim monolozima. Međutim, ako vas telefonski seks i prljavi razgovori uzbuđuju, naišli ste na pravog sagovornika.

Rak: Ljubavnici

Rakovi su vrlo emocionalni, što znači da seks za njih nije čisto mehanički i fizički poduhvat, već očekuju poetični čin lepote i ljubavi. Ukoliko želite da se obnažite sa Rakom, pripremite se na intenzivnu vožnju. Ili više njih…

Lav: Narcisoidni

Strastvena i avanturistička priroda Lava teško može biti nadmašena. Njegova mašta u osmišljavanju načina da ga zadovoljite je beskonačna. Ove mačke su rođene da dominiraju. Ne ustručavaju se da pokažu svoje samopouzdanje. Igra sa njim može biti nezaboravna, ali budite svesni da će vaše zadovoljstvo biti u drugom planu.

Devica: Prikriveni nimfomani

Iznenadili biste se kada biste znali da stidljive, neodlučne Device iza zatvorenih vrata vole da izgužvaju posteljinu. Rezervisano držanje ovog zemljanog znaka ne pogađa njihove unutrašnje žudnje. Kada vas jednom upozna i ukaže vam poverenje, pazite se – nećete imati trenutak mira.

Vaga: Stručnjaci

One su pravi umetnici kada je su u pitanju ljubavne šeme. One tragaju za savršenom harmonijom sa svojim partnerom, uživajući u svakom detalju. Dosta polažu na romantične trenutke – donji veš, lagana muzika, masaže mirisnim uljima.

Škorpija: Seksualni magneti

Vatrena, raskalašna škorpija najuspaljeniji je znak zodijaka. Kako je njihovu seksualnu energiju i magnetizam nemoguće ignorisati, odlaskom u krevet s njom se lako možete opeći. Dok vi budete proživljavali trenutak vašeg života, njihov pristup seksu “voli i ostavi” može biti veoma bolan po vas.

Strelac: Don Žuan

Stručnjak u umetnosti zavođenja, kod njega se sve vrti oko lova. Oni treniraju svoje moći obrušavajući se na predmet svoje požude, što im pomaže da se suoče sa sopstvenom seksualnom veštinom.

Jarac: Spora plovidba

Može izgledati kao zarđao ljubavnik – sporo preduzima prvi korak, strpljiv je do krajnjih granica tolerancije. Budite strpljivi sa njim i bićete bogato nagrađeni.

Vodolija: Kolekcionari igračaka

Ako vam se sviđa ideja o plišanoj kutiji punoj svetlucavih, ljigavih stvari koje rade na baterije ispod kreveta vašeg partnera, Vodolija je prava osoba za vas. Uvek su spremni za eksperimente u cilju obostranog zadovoljstva.

Ribe: Staromodno verni

Slično Rakovima, Ribe će uvek više ceniti emocionalnu povezanost tokom seksa nego onu fizičku. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – sve ove stvari su u igri kada imate za ljubavnika Ribe. Ipak, najverovatnije ćete većinu posla morati sami da odradite. Ribe su veoma lenje. Možda bi mogle da prihvate savet Vodolije i učine stvari interesantnijim.loading...