KOME BISTE PRVO POMOGLI? Odgovor na to pitanje OTKRIĆE O VAMA ono što do sada NISTE ZNALI!

test
Facebook

Testovi ličnosti su oduvek privlačili mnoge ljude. Nekada vam mogu otkriti nešto što zapravo niste znali sami o sebi ili čega jednostavno niste bili svesni. Test koji je pred vama je upravo jedan od tih.

 

Potrebno je da dobro pogledate sliku i odgovorite na pitanje – Kome biste prvo pomogli u ovakvoj situaciji?

1. BAKI

Imate jako izraženu moralnosti i poštovanje tradicija prošlosti. Nikada se ne ponašate bez razmišljanja o problemima i s njima se suočavate racionalno. Teško prihvatate nepravde iz ovog svijeta. Često prihvatate dosadan rad koji drugi pokušavaju izbeći.

2. DETETU

Bili ste povrijeđeni više puta i ovaj izbor pokazuje da ste veoma osetljiva osoba. Vi ste vrsta osobe kojoj je rečeno da “skinete svoje naočare sa ružičastom bojom”. Vaši prijatelji znaju da ćete uvijek biti tamo za njih i smireni su kad su u vašem društvu.

3. ČOVEKU S GIPSOM

Volite dobra vremena i vi ste život i duša ekipe. Nikad ne radite više od onoga što ljudi traže od vas i ne volite zamajavanje. Vi privlačite jednako zanimljive ljude na vašu stranu kao magnet i prirodni ste lider.

4. MEDICINSKOJ SESTRI

Retko obraćate pažnju na probleme sveta i vi ste optimistična osoba koja vidi život u svetlim bojama. Lako možete pronaći zajednički jezik sa drugima i ne volite da radite sami. Vi ste avanturista i radoznale ste prirode. Ne možete podneti pritisak između četiri zida.loading...