KONAČNO: Budući muž Dženifer Lopez otkrio sočne detalje o tome kako teku pripreme za svadbu

Pripreme za veliko venčanje su uveliko počele.

instagram/jlo

Pevačica Dženifer Lopez se ove godine verila za penzionisanog igrača bejzbola Aleksa Rodrigeza.

Aleks je zaprosio Dženifer prstenom od milion dolara na plaži na Bahamima, a od tada su oboje odbijali da medijima otkriju bilo kakve informacije o venčanju. Ali tkom gostovanja u emisiji Good Morning America ovog utorka Rodriguez je konačno otkrio neke detalje, a najsočniji od njih tiče se popisa uzvanica.

Na pitanje voditeljke Sare Hajns o tome hoće li na venčanju biti njihovi bivši supružnici jer i on i Dženifer iza sebe imaju propale brakove, odgovorio je potvrdno.

Bivši su pozvani na venčanje. Svi su uključeni – otkrio je Aleks.

Što više, to bolje! – dodao je.

View this post on Instagram

Locking it down. 💙 #futuremrsrodriguez

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Tako na njihovom venčanju, čiji je datum još nepoznat, možemo očekivati pevača Marka Entonija s kojim je Dženifer bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje dece, 11-godišnje blizance Maksa i Emu, zatim plesača Krisa Džada za koga je bila udata od 2001. do 2003. godine i glumca Ojanija Nou s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. godine, piše index.hr.

Takođe, možemo očekivati i Aleksovu bivšu suprugu Sintiju Skurtis koja je majka njegovih ćerik, 14-godišnje Nataše i 11-godišnje Ele.

Aleks je otkrio i da se njegova uloga u organizaciji venčanja svodi na kimanje glavom.

Kada planirate venčanje s Dženifer Lopez, uglavnom samo puno kimate glavom – našalio se i dodao kako ne zna ni gde ni kada će se venčanje održati, kao ni šta će da obuče.

View this post on Instagram

Take me out to the ball game…#yankees #13 #bronxbombers #familia

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Naravno, šalio se jer je kasnije ipak otkrio jedan detalj oko lokacije venčanja.

Odaću vam samo jednu sitnici. Biće to dugi let – rekao je, a onga ga je voditeljka upitala hoće li se venčati u Dubaiju, što je on porekao.

Bez obzira na to kada i gde će se održati venčanje, sigurni smo da će to biti pravi spektakl, a nadamo se i da će im oboma ovo biti poslednje venčanje i da će ostati u braku dugo vremena.

View this post on Instagram

Oh how the tables have turned 😏 My turn to shop. How long should I make her tag along?

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on