KONAČNO IMAMO ODGOVOR: Evo šta muškarci misle o ženama koje imaju SILIKONE!

Stručnjaci tvrde da lice uvek otkriva namere, čak i kada neko perfidno pokušava da ih sakrije.

pixabay.com

Ponekad je dovoljan samo jedan izlazak da biste shvatili da li osoba suprotnog pola ima želju da vas bolje upozna ili joj je samo stalo da kratke avanture.

Na osnovu studije koju su sproveli britanski naučnici, a rezultate objavili u stručnom časopisu “Evolucija i ponašanje”, potvrđena je pretpostavka da mnogo više govorimo kada, zapravo, ništa ne kažemo.

Na licu najviše piše kada ćutimo.

Na licu nam piše šta želimo od osobe sa kojom smo izašli, iako to ne izgovaramo ili se pravimo da mislimo drugačije.

U istraživanju je učestvovalo 700 pripadnika oba pola, starijih od 20 godina. Ispitanici su dobili zadatak da pogledaju nekoliko fotografija i pokušaju da odgonetnu kakve seksualne namere imaju ljudi na njima.

Žene su muževnije muškarce ocenile kao neozbiljne i spremne samo za kratku aferu.

Odgovori su bili vrlo zanimljivi. Žene su bile uverene da su muškarci četvrtastog lica, jače i muževnije brade, sa velikim nosem i sitnim očima zainteresovani samo za kratku aferu. Većina pripadnika jačeg pola je smatrala da žene sa punijim, ili silikonskim,, senzualnim usnama i krupnim očima šalju poruku da su spremne da se upuste u uzbudljivu avanturu i ništa više od toga.

Rezultati su kasnije pokazali da je čak 72 odsto učesnika studije bilo u pravu, jer su zaista uspeli da pogode seksualne namere osoba sa fotografija. Naučnici su zaključili da samo jedan pogled može da razreši sve nedoumice, pa zato obratite pažnju na crte lica vašeg sagovornika.loading...