KONAČNO PREBOLEO MANEKENKU: Bredli Kuper na crvenom tepihu izgledao BOLJE NEGO IKAD (FOTO)

Samački život izuzetno mu prija.

Beta

Raskid Bredlija Kupera i Irine Šajk već neko vreme je u centru pažnje, a mnogi su primetili da Irina svakim danom izgleda sve bolje. Štaviše, zbog fotografije u kupaćem kostimu obožavatelji su zaključili kako je nakon raskida naprosto procvetala.

Ipak, bilo je i onih koji su se trudili da dokažu kako se slavna lepotica podvrgnula plastičnim operacijama i da njima treba da zahvali za svoj izgled.

U celoj toj priči, Bredli je pao u drugi plan sve dok ga paparaci nisu ulovili s novim imidžom. Brkovi i pomalo zapušten izgled mnoge su šokirali, a njegovi fanovi bili su uvereni da je to jasan pokazatelj toga koliko ga je ljubavni brodolom pogodio.

No čini se da se Kuper i te kako oporavio jer sada izgleda bolje nego ikad, piše Index.hr. Nakon mnogo vremena, pojavio se na crvenom tepihu i to na premijeri filma “Džoker” koja je održana u sklopu Filmskog festivala u Torontu.

Doteran od glave do pete, obrijan i s novom frizurom, uspeo je da oduševi sve prisutne. Spremno je pozirao fotografima, a društvene mreže bruje o njegovom novom izgledu.