KONAČNO SE SKRASIO? Holivudski zavodnik nakon petoro dece sa tri različite žene napokon našao LJUBAV (FOTO)

Glumac je o svojoj izabranici svojevremeno izjavio: "Ona je samo moja i ničija više. Presrećan sam sa njom“.

printscreen

Proslavljeni britanski glumac Džud Lou će na proleće negde u Francuskoj oženiti svoju verenicu sa kojom je u vezi protekle četiri godine.

Iako iza sebe ima jedan brak, nekoliko propalih veza i petoro dece sa tri različite žene, glumac je spreman na ovaj veliki korak.

Njegova izabranica je 14 godina mlađa Filipa Koan s kojom se zabavlja od 2015. godine.

Džud Lou je sa svojom bivšom suprugom, Sadi Frost, bio u braku šest godina – od 1997. do 2003. u kome je dobio troje dece: Rafertija, Iris i Rudija.

Nakon raspada tog braka glumac je bio izuzetno aktivan u ljubavnom životu, ali ipak nijedna žena nije uspela da ga do kraja zadrži za sebe, iako su dobili zajedničko dete.

Naime, Džud ima još dve ćerke – Sofiju koju je dobio sa američkim modelom Samantom Burk i Adu koju mu je rodila britanska muzičarka Ketrin Harding.

Treba napomenuti i njegovu vezu sa šarmantnom glumicom Sijenom Miler koju je prevario sa dadiljom svoje dece. Tu nije bio kraj njihovoj romansi jer mu je Sijena posle par godina ipak prešla preko toga, ali par ipak nije opstao i 2011. godine su se konačno razišli.

Iako su svoju vezu odlučili da drže daleko od očiju javnosti.

Ona je samo moja i ničija više. Presrećan sam sa njom. Naša veza je vrlo intimna i privatna i mislim da upravo zbog toga što nismo deo javnog života naša veza tako dobro funkcioniše – izjavio je glumac.