Koncertima Željka Vasića i Nevene Božović otvorena ‘Naksi oaza’

Spektakularni nastupi popularnih pevača Željka Vasića i Nevene Božović otvorili su sezonu najboljeg provoda u gradu. Od 4. jula, atrijum Delta Sitija-a pretvoren je u Naksi oazu – mesto gde ćete želeti da budete ovog leta.

Željko i Nevena izazvali su veliko oduševljanje u publici, koju su činili pripadnici svih generacija. Kao posebno iznenađenje, Željko je premijerno predstavio svoj novi singl „Svrati na piće” i tim povodom izjavio „S obzirom da je leto idealno za druženje i provod, brz ritam moje nove pesme će na pravi način podstaći dobro raspoloženje. Današnji događaj bio je idealna prilika da predstavim novi singl, zato što je to pema posvećena letu i dobrom druženju.” Nevena je prvi put nastupala uživo sa svojim bendom, i tom prilikom nam je rekla svoje utiske o Naksi oazi i šta trenutno radi:

– Veoma sam zadovoljna nastupom večeras i svima preporučujem da ovde provedu deo leta. Pesme za ovaj koncert birala sam zajedno sa članovima benda i želeli smo da muzika bude za svačiji ukus. Trenutno radim na novom singlu pod nazivom “Bal”, koji će izaći krajem jula, a želja mi je da u okviru promocije novog singla nastupim u svim većim gradovima Srbije – izjavila je Nevena Božović. Koncerti su bili odlična najava za sve što će se dešavati u narednom periodu, zato što vas u Naksi oazi očekuje više od 300 ekskluzivnih besplatnih sadržaja. U njima ćete do 27. jula moći da uživate svakog dana od 10 do 22h, a prilagođeni su svim uzrastima i članovima porodice.

Kako je leto tek počelo, tokom sledeće nedelje očekuje vas niz sadržaja, među kojima su:

• ponedeljak, 7. jula u 17h zakazano je druženje sa Sergejem Ćetkovićem

• utorak, 8. jula sa Neletom Karajlićem, koji će u 17h promovisati svoju autobiografiju „Fajront u Sarajevu”.

• sreda, 9. jul u 20h je vreme rezervisano za Pop hor Krsmanac, koji će uz klavirsku pratnju izvoditi najveće hitove pop muzike

• četvrtak, 10. jul oćekuje vas koncert Bitange i princeze

• petak, 11. jul rezervisan je za koncert Marka Mandića

• subota, 12. jul – Pet party – dan za izložbu kućnih ljubimaca.

Najmlađi posetioci će svakodnevno uživati u Piratskom selu gde će biti organizovane dečije radionice – “Naksi zAnimacije”, radnim danima od 17h, dok će vikendom program u ovom delu Naxi Oaze počinjati od 16h, a na bini će se odigravati i brojne dečije predstave. Dok se deca zabavljaju u Priratskom selu, mame će imati priliku da se u Ženskom kutku informišu o najnovijim modnim trendovima.