KONSTRAKTA ODŠKRINULA VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA: “Moja deca su dovoljno odrasla da razumeju šta se trenutno dešava.”

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na takmičenju za pesmu Evrovizije u Torinu, dala je novi intervju za magazin Glorija, u kojem je pričala o životu i popularnosti, tvrdeći da se njena svakodnevnica u potpunosti promenila.

Foto: screenshot/youtube.com/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Moja deca su dovoljno odrasla da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu“, rekla je ona za pomenuti magazin.

Istakla je da se konsultuje i sa svojim suprugom.

Naravno da razgovaram sa suprugom i da razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurnija da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put“, rekla je ona za “Gloriju”.

Kaže još i da su joj komšije pune podrške.

Hvala im na tome, nadam se da će uživati u našem nastupu u maju“, dodala je.

Kaže i da neće menjati svoj nastup na Evroviziji u Torinu.

Osnovni koncept nećemo menjati jer se pokazao kao dobar. Sve je pažljivo promišljeno i urađeno onako kako smo želeli. Naravno, nastup ćemo nadograditi i potruditi se da što više pesmu približimo ljudima koji ne razumeju naš jezik. Po reakcijama koje možemo da gledamo svakog dana na internetu, čini mi se da idemo u dobrom pravcu“, rekla je Konstrakta.