KONSTRAKTA OTVORILA DUŠU: Pevačica otkrila kako je nastala “In corpore sano” i smešnu anegdotu sa PRVE PROBE

Srpska predstavnica na predstojećem muzičkom takmičenju Evrovizija, koje se održava u Torinu, Ana Đurić kaže da, posle deset dana od pobede, još nije sabrala utiske i pročitala mejlove koji joj stižu.

Foto: screenshot/youtube.com/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Što se tiče mog ličnog zivota ovo je prevrat. Osećanja se smenjuju… strah, panika, sreća“, priznaje Konstrakta za TV Prva.

Izjavila je da nije očekivala pobedu, ali kaže da je imala stereotipni pristup tome, odnosno verovanje da takva pema ne treba da bude na tom takmičenju.

Rizik se isplatio. Dobili smo nešto dobro“, kaže ona.

“Konstrakta može da se vrati sa Evrosonga kao pobednik”

Kaže da je jezik koji koristi u pesmi “In Corpore Sano” jednostavan, ali da bi uopšte pesme bile slojevite, radi ih danima.

Nastala je dok sam imala vrmena i šetala sa psom po blokovima. Bilo koje promišljanje zahteva slobodno vreme. Korona mi ga je pružila”, ističe Konstrakta.

Konstraktinih 12 minuta muzike “zaludelo” i Hrvate: “Preporodila si mi mozak”

Otkud Megan Markl?

Postoji članak o njoj, baš o njenoj kosi, ali to je predstavnik svih tekstova koji postoje na internetu, u moru informacija kako biti ovakav ili onakav“, kaže pevačica i dodaje da je na prvu probu došla sa najjeftinijim sapunom od 40 dinara, pa su joj se “ruke uništile”.

Ana Đurić kaže da se pripreme za Evroviziju intenziviraju, ali da postoji puno administrativnih stvari koje treba uraditi.

Bez obzira na ono što će se desiti tamo, napravili smo dobru stvar, ako uzmemo u obzir sva trenutna rangiranja“, zaključuje ona.

Nije mi dosadila pesma, mislim da me svuda ima mnogo. Volela bih da to malo splasne“, priznaje Ana Đurić.