KRAJ: Anđelina dobila starateljstvo nad decom

Anđelina Džoli i Bred Pit
Wikipedia.org

Anđelina Džoli okončala je višemesečnu borbu sa Bredom Pitom oko starateljstva nad njihovo šestoro dece.

 

Iako razvod zvanično nije okončan, par se sporazumno dogovorio da Anđelina dobije starateljstvo, a dogovor je postignut sinoć kasno po lokalnom vremenu.

 
Iako se činilo da Anđelina i Bred neće lako postići dogovor, uz konsultaciju sa nadležnim institucijama su uspeli da pronađu rešenje, kako njihova deca ne bi patila.

Bred će nastaviti da viđa decu uz nadzor službi, a sa njima će takođe posećivati terapeuta.

Par je u ponedeljak, u kasnim večernjim satima objavio da više neće davati izjave na ovu temu, međutim, za “Dejli Mejl” je progovorio Anđelinin bliski prijatelj:

– Šestoro dece će ostati sa Anđelinom, a Bred će nastaviti da ih viđa. Određivanje poseta psihoterapeutu je u interesu dece. Nadamo se da je sada jasno da je ova odluka, ali i svi događaji koji su prethodili učinjeni za dobrobit dece, a ovo je veoma osetljiva situacija za celu porodicu – rekao je izvor.

Podsetimo, Anđelina je od suda zatražila puno starateljstvo nad decom nakon što je Bred navodno fizički nasrnuo na sina Medoksa u avionu, a sve nakon svađe bivših supružnika. Međutim, policija nije uspela da utvrdi da je Bred namerno nasrnuo na sina.

Anđelina je sve do juče imala privremeno starateljstvo, a onda je postignut dogovor.loading...