KRAJ JE BLIZU! Novi trejler za “Lavirint: Lek smrti” oduševiće sve LJUBITELJE AKCIJE (VIDEO)

Lavirint
Printscreen

Studio 20th Century Fox je objavio novi trejler za poslednji deo čuvene trilogije, "Lavirint: Lek smrt", u režiji Vesa Bola, koji nagoveštava kraj ove popularne sage.

 

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

“Lavirint: Lek smrt” stiže u domaće bioskope od 25. januara 2018. godine, a pred nama je novi trejler, koji obećava napet, uzbudljiv, i emotivan kraj trilogije!